## Year I Timetable



	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
8:50-9:10 (20 min)	Registration and Spelling	Registration and Spelling	Registration and Spelling	Registration and Spelling	Registration and Handwriting
9:10-10:00 (50 minutes)	Writing	Writing	Writing	Writing	Reading (VIPERS)
10:00-10:15 (15 min)	Break	Break.	Break.	Break	Break
10:15-10:55 (35 min)	RWI	RWI	RWI	RE	RWI
10:55-12:00 (1 hr)	Maths	Maths	Maths	Maths	Maths
12:00-1:00 (Ihr)	Lunch	Lunch	Lunch	Lunch	Lunch
1:00-1:20 (20 min)	PE	Reading (VIPERS)	Assembly	Reading (VIPERS)	Assembly
1:20-2:10 (50 min)		Music	Computing	Science	P.E (Teacher taught)
2:10-3:05 (55 min)	Handwriting and PSHE	Learning Adventure	Learning Adventure	Learning Adventure	Science
3:05-3:20 (15 min)	Story time and home time	Story time and home time			