Reception timetable



	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
8:50-9:10 (20 min)	Registration and handwriting	Registration and handwriting	Registration and handwriting	PE	Registration and handwriting
9:10-10:05 (50 minutes)	Literacy	Literacy	Literacy		Literacy
10:05-10:15 <mark>(10 min)</mark>	Brain break	Brain break	Brain break	Brain break	Brain break
10:15-10:55 (35 min)	RWI	RWI	RWI	PSHE	RWI
10:55-12:00 (1 hr)	Maths	Maths	Maths	Maths	Maths
12:00-1:00 (<mark>1hr)</mark>	Lunch	Lunch	Lunch	Lunch	Lunch
1:00-1:20 (20 min)	Dough disco/singing/circle time	Dough disco/singing/circle time	Class Assembly	Dough disco/singing/circle time	Class celebration assembly
1:20-2:20 <mark>lhr</mark>	Learning Adventure	Learning Adventure	Music	Learning Adventure	PE (Teacher taught)
2:10-3:05 (55 min)	Continuous provision/interventions	Continuous provision/interventions	Continuous provision/interventions	Continuous provision/interventions	Continuous provision/interventions
3:05-3:20 (15 min)	Story time and home time	Story time and home time	Story time and home time	Story time and home time	Story time and home time