## <u>Year 2 Timetable</u>



	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
8:50-9:10 <mark>(20 min)</mark>	Registration and Spelling	Registration and Spelling	Registration and Spelling	Registration and Spelling	Registration and Handwriting
9:10-10:00 <mark>(50 minutes)</mark>	Writing	Writing	Writing	Writing	Reading (VIPERS)
10:00-10:15 <mark>(15 min)</mark>	Break	Break	Break	Break	Break
10:15-10:55 <mark>(35 min)</mark>	RWI	RWI	RWI	RE	RWI
10:55-12:00 <mark>(1 hr)</mark>	Maths	Maths	Maths	Maths (Covered by PT)	Maths
12:00-1:00 <mark>(1hr)</mark>	Lunch	Lunch	Lunch	Lunch	Lunch
1:00-1:20 <mark>(20 min)</mark>	Handwriting	Reading (VIPERS)	Assembly	Reading (VIPERS)	Assembly
1:20-2:10 <mark>(50 min)</mark>	PSHE	Learning Adventure	P.E (Teacher taught)	Science	Computing
2:10-3:05 <mark>(55 min)</mark>	PE	Music	Learning Adventure	Learning Adventure	Science
3:05-3:20 <mark>(15 min)</mark>	Story time and home time	Story time and home time			