Year 5 Timetable



	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
8:50-9:10 <mark>(20 min)</mark>	Registration and Spelling	Registration and Spelling	Registration and Spelling	Registration and Spelling	Registration and Handwriting
9:10-10:15 <mark>(Ihr)</mark>	Writing	Writing	Writing	Writing	Writing
10:15-10:30 <mark>(15 min)</mark>	Break	Break	Break	Break	Break
10:30-11:05 <mark>(35 min)</mark>	Reading (VIPERS)	Reading 10:30-10:50 (Pace fluency and expression)	Reading (VIPERS)	Reading (VIPERS)	Music
11:05-12:00 <mark>(55 min)</mark>	Maths	Swimming	Maths	Maths	Maths
12:00-1:00 <mark>(Ihr)</mark>	Lunch	Lunch (12:40)	Lunch	Lunch	Lunch
1:00-1:20 <mark>(20 min)</mark>	Handwriting	Maths	Assembly	French	Assembly
1:20-2:10 <mark>(50 min)</mark>	Computing		Learning Adventure		Learning Adventure
2:10-3:05 <mark>(55 min)</mark>	Learning Adventure	RE/PSHE	Science	PE	Science
3:05-3:20 <mark>(15 min)</mark>	Story time and home time	Story time and home time	Story time and home time	Story time and home time	Story time and home time