## Year 6 Timetable



	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
8:50-9:10 (20 min)	Registration and Spelling	Registration and Spelling	Registration and Spelling	Registration and Spelling	Registration and Handwriting
9:10-10:15 (Ihr)	Writing	Writing	Writing	Writing	Writing
10:15-10:30 (15 min)	Break	Break	Break	Break	Break
10:30-11:05 (35 min)	Reading (VIPERS)	Reading (VIPERS)	Reading (VIPERS)	RE	PSHE
11:05-12:00 (55 min)	Maths	Maths	Maths	Maths	Maths
12:00-1:00 (Ihr)	Lunch	Lunch	Lunch	Lunch	Lunch
1:00-1:20 (20 min)	Handwriting	French (1:00-2:05)	Assembly	Reading (Fluency, pace, expression)	Assembly
1:20-2:10 (50 min)	Music		Learning Adventure	Science	Learning Adventure
2:10-3:05 <mark>(55 min)</mark>	Computing	P.E (2:05-3:05)	P.E (Teacher taught)	Learning Adventure	Science
3:05-3:20 (15 min)	Story time and home time	Story time and home time	Story time and home time	Story time and home time	Story time and home time