Year 3 Timetable



	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
8:50-9:10 (20 min)	Registration and Spelling	Registration and Spelling	Registration and Spelling	Registration and Spelling	Registration and Handwriting
9:10-10:00 (50 minutes)	Writing	Writing	Writing	Writing	Writing
10:00-10:15 (15 min)	Break	Break	Break	Break	Break
10:15-10:55 (40 min)	PSHE	Reading (VIPERS)	Reading (VIPERS)	RE	Reading (VIPERS)
10:55-12:00 (1hr)	Maths	Maths	Maths	Maths	Maths
12:00-1:00 (Ihr)	Lunch	Lunch	Lunch	Lunch	Lunch
1:00-1:20 (20 min)	Reading (Fluency, pace, expression)	Music taught by Wolverhampton music school (1:00-1:45)	Assembly	P.E taught by PE coaches (1:00-2:05)	Assembly
1:20-2:10 (50 min)	Science	Handwriting 1:45-2:10	Learning Adventure		Computing
2:10-3:05 <mark>(55 min)</mark>	Learning Adventure	Learning Adventure	PE (Teacher taught)	French (2:05–3:05)	Science
3:05-3:20 <mark>(15 min)</mark>	Story time and home time	Story time and home time	Story time and home time	Story time and home time	Story time and home time